Ny juletradisjon

Dagene i desember raser avgårde og nå er det bare 13 dager igjen til den store dagen små og store her i huset gleder seg til. Treet er pyntet og under bugner det med julegaver som både barna og katten klør etter å se nærmere på. Jeg måtte til og med spørre datteren her om dagen om hun hadde pakket inn noe spiselig i en gave hun hadde laget til katten men det avkreftet hun. Så det betyr at Diana bare er nysgjerrig på gavehaugen.

I går var jeg og barna på torvet i Trondheim for å se på julemarkedet. Vi ble virkelig positiv overasket alle tre. Dette var virkelig noe av det vakreste vi hadde sett. Og selv om Røros er en nydelig plass så overgikk nok markedet i Trondheim det de hadde på Røros.

Bodene var så gjennomførte og alt var så delikat. Jeg fikk veldig lyst til å dra tilbake, og det hadde ungene også. De vil ha med seg mormor og beste ned hit for en hyggelig stund sammen. Det var helt ekstremt gjennomført og koselig inne i den store kaffelavoen som var satt sammen av flere mindre telt.

Skal jeg gi julemarkedet i Trondheim et terningkast må det bli en soleklar 6’er. Har du ikke vært der så må du ta med deg de du er glad i for en hyggelig stund der. Herved en juletradisjon for oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »