With a view

Romantiske julefilmer svirrer på tvn og jeg kan ikke hjelpe å bli sjarmert av alle historiene som alltid ender godt til slutt. Og er det ikke slik det også ofte er?

Jeg skulle egentlig vært på jobb i dag, men istede ligger jeg på sofaen under pleddet. Jeg veksler mellom å se TV og sove. Feberen kommer og går. Og jeg prøver å være positiv selv om jeg misliker sterkt å være syk.

Det startet i går da jeg var på jobb. Formen var god,men jeg frøs litt hele dagen. Da jeg satt på bussen hjem begynte jeg å få småvondt i kroppen. Og utover kvelden kom feberen snikende mens formen ble værre. Jeg måtte bare ta kontakt med jobb for at de skulle rekke å finne en stedfortreder i god tid. Og det ordnet seg.

Så nå skal jeg bare ligge her å kure og håpe på at formen blir bedre raskt. Og av erfaring er det hvile og varme som skal til for at jeg blir bedre. Så da må jeg bare lytte til kroppen.

Ønsker dere alle en flott torsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »