Julebordets gleder

Det skjedde på julebordet i fjor, og jammen meg skjedde det igjen i år. Jeg blir nesten ikke overasket lengre, og nå begynner det å bli på kanten til ekkelt. Hvis det skjer igjen neste år, så føler jeg at jeg kanskje må ta et grep.

Med papirtørkle, nesespray og lipsyl i vesken kom jeg meg på årets julebord i foreningen jeg sitter i styret hos. Alltid like koselig å treffe gjengen, og ekstra hyggelig var det at julebrevet jeg hadde skrevet hadde falt i god jord hos medlemmene.

På julebordet koste jeg meg med pinnekjøtt, ribbe og kalkun. Til dessert ble det hjemmelaget karamellpudding og kaffe. Og dere må bare tro jeg fikk vondt i magen etterpå.

Etter alle hadde kost seg med masse godt mat og drikke var det på tide med loddsalg. Dette er tradisjon, og hvert år har vi 1-2 fruktkurver til hovedpremie. I tillegg tar vi alle med noen gaver.

Jeg var temmelig fornøyd med at jeg vant en kopp med after eight oppi, men som om ikke det var nok vant jeg også en av de to fruktkurvene som ble loddet ut. For andre eller tredje året på rad. Jippiiiiii… Nå blir ungene glade når de kommer hjem i morgen.

Jeg tenkte at jeg kanskje burde si den fra meg om jeg vinner den igjen neste år, men når jeg tenker meg om så har barna så stor glede av den at vi gjerne tar imot med hvert år.

Nå blir det en rolig kveld på sofaen resten av lørdagen. Jeg har blitt ganske så hjemmekjær å er ikke ofte å se på byen lengre da jeg ikke synes det er så gøy lengre. Men neste fredag blir det nok en liten tur da jeg skal på venninnejulebord på tag. Og det tror jeg blir helt knall! Jeg gleder meg. Kanskje vi sees?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »