Game of Thrones

I natt har det skjedd noe på kjøkkenet og lite kunne vi ane at det skulle flytte inn to skapninger på vårt kjøkken denne førjulstiden i år. Her må det rett og slett ha skjedd en misforståelse, men vi får prøve å gjøre det beste ut av det. Så håper jeg de to innflytterne er like positiv…

Ungene var iallefall fra seg i morges når de så at det var to dører på hyllen og et brev fra alven med hilsen fra julenissen. Jeg tror egentlig ikke barna tror på det, men vi leker oss og har det morro uansett. Alle har det gøy med en fantasifull adventstid.

Men hva betyr det at rampenissen har lagt fram dette? Betyr det at vi skal på kino i dag å se denne filmen eller? Jeg vet ikke.

Nå har jeg kommet trygt fremme på jobb og her skal jeg være i noen timer før jeg må pønske ut om jeg skal ordne med kinobilletter til i kveld.

Førjulstid skal være kos for hele familien

Ønsker dere alle sammen en flott mandag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »