Grønt er skjønt?

Ja nå kan jeg tenke meg dere er like spente på hvilke sprell som har skjedd her i huset som jeg og barna er hver morgen. Vi tenker hver dag: «Hvordan skal de toppe dette?». Ikke at de må toppe det men de setter et stort forventningspress på seg selv.

Jeg tror nok de gleder seg til helg for da har jeg innvilget de fri på både lørdag og søndag siden barna plutselig fant ut at de ville dra til sin far ei ekstra helg grunnet julemarked på bygda. Og jeg har hørt rykter om et sjikkelig julemarked med salg av diverse hjemmelaget fra bygdekvinnelaget og slakting av gris. De leker ikke marked for å si det slik. Nesten så jeg får litt lyst til å ta turen utover til gamle trakter, men jeg skal til Røros julemarked så det får duge.

Men nå tilbake til hva som møtte datteren denne morgenen, da det var hun som sto opp først. Hun gløttet raskt på tørketrommelen, og der så hun at Alven var blitt sluppet ut og hun trengte ikke å lete lenge etter de to gode naboene.

For i dag hadde de tatt over hele lysekronen med dopapir, godteripose og en tydelig tegn på at det hadde pågått sterke scener i natt.

Vi kan tenke oss fra dette synet som møtte oss at Nissen har holdt på med noe rampete, og at Alven har prøvd å stoppe det men selv havnet i nettet. Han rampenissen er ikke nådig når han går til verks. Hele sekken til datteren var surret inn i dopapir også.

Og oppe i lysekronen hang rampen selv med en tube med grøn konditorfarge og muffinspapir på hodet. Datteren trodde først at vi skulle lage muffins i dag. Men da hun skulle ta seg et glass melk skjønte hun hva han hadde gjort. *ler*

og med det så fortsetter «The Game of thrones» hjemme hos oss…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »