Over skog og hei

En liten strekk på sofaen er på sin plass nå som dagen har gått i ett. Jeg er god og mett etter en god middag med kylling og fiskekaker. Noen for enenhver smak og jeg hadde ikke fått ned en smule til heller.

Dagen startet så fint med at de små gjestene satt pent og pyntelig på hvert sitt reinsdyr på stuen. Har de kanskje blitt venner? Og funnet ut at om de samarbeider så klarer de dobbelt så mye… Hvem vet. Etter jeg hadde drukket kaffen min, så dro jeg på jobb. I dag jobbet jeg på Lerkendal som er fotball stadion til hjemmelaget til oss Trøndere. Det var 150 studenter som hadde eksamen der i dag vi hadde nok å henge fingrene i for å si det slik.

Vell hjemme skulle jeg bare innom butikken da jeg plutselig kom på at jeg hadde time hos negledamen min så jeg måtte bare legge på plass varene og løpe bort til henne.

Og her ligger jeg mett og trøtt. Kanskje jeg skal unne meg en liten dupp også. Jeg tror jeg skal unne meg det så jeg lader litt batterier til å rydde kjøkkenet i kveld.

Har du noen planer for torsdagen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »