Fin førjulstid

Hvordan står det til med juleforberedelsene hos dere? Her kommer det litt mer juleting fram hver dag jeg har tid, og jeg synes det er så koselig. Nå mangler jeg bare å henge opp den siste gardinen så er alle julegardinene på stuen oppe. Ting tar litt tid når det skjer så mye innimellom. Men jeg har bestemt meg for å IKKE stresse, så alt kommer på plass akkurat når det skal.

I dag har jeg vært på bursdag til min niese som nylig har fylt 11 år. Det er alltid koselig å se familiemedlemmer man ikke ser hver dag. Da jeg kom hjem satte jeg igang med innpakking av julegaver så nå tror jeg alt skal ligge under treet.

Nå har ungene også kommet hjem fra pappahelg. Nå skal vi kose oss med kveldsmat, tenne det andre lyset på adventsstaken før vi skal se siste episode av snøfall.

Når barna er i seng så skal jeg lage meg en kopp te og krype opp i hjørnet på sofaen for å se finalen på Farmen 2019. Jeg heier på Agna. Jeg mener hun er den ultimate vinneren av Farmen, men bare tiden vil vise hvem som går av med seieren.

Ønsker dere en fortsatt god 2. Søndag i advent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »