Hun grep aldri inn

Jeg tror de fleste av oss ville grepet inn eller iallefall idet minste sagt noe om vi ble vitne til en ugjerning. Men denne gangen som alle ganger ble det oversett. Hun vendte det andre kinnet til.

I natt skjedde det igjen. Men i natt gikk det over alle sko og støvvelskafter. Rampenissen og Alven har samlet troppene, og jeg angrer med ett at jeg åpnet de siste julekassene i går kveld før jeg la meg. Men jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at de skulle danne et skotog midt i stuen nå som jeg holder på å rydde og plassere ut siste rest med julepynt. Og katten i huset tenkte ikke tanken på å gripe inn heller. Kanskje var det også rett i denne situasjonen. Hvem vet hva de ville funnet på da. Det er nok best å la de holde på de 24 dagene de holder på så vi ikke risikerer at de mister magien sin og ikke kommer seg hjem på julaften.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »