Da var tiden gått ut

Og det gikk vell kanskje egentlig litt som forventet da jeg skrev dagsplanen. Mest fordi barna er hjemme og krever sitt. Jeg føler ikke jeg kan si til ungene at nei, vi kan ikke dra å spise sushi og kose oss i vinterferien fordi mamma har skrevet på bloggen sin at hun skal rydde badet i dag. Men jeg er meget fornøyd med alt jeg fikk gjort, også kan jeg gjøre de resterende oppgaven i morgen slik at huset er strøkent til helgen.

Les innlegget om dagens plan HER

Men som dere kan se her så ble jo rommet så fint at jeg gleder meg til å legge meg nå. Føler nesten at jeg er på hotell når rommet er så ryddig som nå uten masse rot som ligger overalt. Jeg har jo fortsatt en god del av klærne mine i IKEA poser bortenfor sengen, men det ser jeg ikke så godt.

Jeg tror kanskje jeg skal fjerne den trehvite kassen som står på den hvite kommoden. Den krasjer litt med interiøret da det meste er rent og hvitt. Hva syns dere?

Følg meg gjerne på  INSTAGRAM      FACEBOOK YOUTUBE Snapchat: BloggMonica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »