Det går i oppløsning

Som jeg fortalte dere på instagram i går var jeg ned til Trondheim sentrum og prøvde en behandlingsmetode som heter Cavi-lipo i går.

Dere kan gå innpå Sirkulasjonsklinikkens facebookside for bilder og forklaring HER

Jeg var veldig spent, men forventer at jeg må ta noen behandlinger før jeg ser resultater. Sirkulasjonsklinikken ligger veldig sentralt til på Trondheim Torg i hjertet av Trodheim. Her har de alle slags behandlinger, med alt fra sirkulasjonsmålinger til vippeløft. Noe for enhver som vil unne seg litt ekstra velvære i hverdagen.

I går ble jeg altså møtt av en hyggelig dame som het Eline. Hun tok meg med opp på et behandlingsrom hvor jeg skulle ligge på en benk mens hun brukte to cavi-lipo maskiner på en og sammen gang. Jeg hadde med meg to håndklær selv som hu la utover før jeg dro opp skjorta og la meg ned.

Jeg har hittil gått ned 15,5 kilo ved å legge om kostholdet og da er det greit å hjelpe til med en behandling av dette slaget. Det er faktisk ikke alt man kan «slanke» bort, og jeg har sett mye gode resultater etter noen behandlinger. Så jeg tenkte det var verdt det.

Les om mine 10 uker med livsstilsendring HER

Da jeg la meg ned smørte hun først litt olje på magen før hun begynte å føre disse håndtakene over som dere kan se på bildet. Når de treffer huden hører man en høyfrekvent lyd i ørene, men man venner seg til det etterhvert. Det gjør ikke vondt i det hele tatt. Jeg tror også det er en liten fare for at jeg snakket hull i hodet på henne. Jeg klarte på en eller annen måte å komme inn på lavkarbo å da gikk skravla. Men jeg tror hun slapp til i noen minutter og forklarte kort at denne maskinen smelter fettet, og at det går i oppløsning. Derfor må jeg drikke massr vann for å få det ut. Drikke vann og løpe på do!

Till tross for min munndiare så gikk timen jeg lå på benken ganske raskt. Jeg ser ikke noen store forskjeller enda, men det føles litt som om magen har blitt litt strammere. Men jeg skal ha en ny behandling på mandag så da får vi se etterhvert.

Dette er ikke et sponset eller betalt samarbeid.

Vi blogges!

♡ BloggMonica ♡

Følg meg gjerne på INSTAGRAM      FACEBOOK YOUTUBE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »