En fin avslutning på høstferien

I dag ble det en tidlig start på gjengen her i huset, og heldigvis var vi så heldige at vi kunne gå til dekket bord. Vi spiste spiste hjemmelagede pannekaker og bacon til frokost før vi satte oss i bilen. Vi hadde nemlig noen spennende planer for dagen.

Vi er medlem i en forening som heter Enestående Familier Trondheim hvor vi i dag var så enormt heldige og få lov til å være med på ridning på Stall C i Malvik. Det var en helt enestående opplevelse fra start til slutt. Jeg hadde meldt på oss alle tre, men sønnen var litt skeptisk siden han tenkte at det bare var jenter som drev med ridning. Men jeg fikk han til å bli med for i det minste å hilse på hestene og kanskje se om det ikke var noen andre dyr der. For han elsker dyr nemlig.

Jeg var også litt usikker på om jeg fikk lov til å prøve meg på hesteryggen, eller om det var forbehold barna. Jeg var også litt usikker på om jeg i det hele tatt torde å sette meg på hesteryggen igjen etter en meget ubehagelig opplevelse jeg hadde da jeg var yngre. Jeg ble kastet av en hest en venninne hadde kjøpt i Sverige, og dette har tydeligvis satt dype spor i kroppen.

Men vell fremme så fikk jeg beskjed om at både små og store skulle få lov til å ri. Og med tanke på å være et forbilde for barna var det bare å finne seg en ridehjelm og forberede seg på å overvinne barndommens angst. Jeg fant faktisk ut at det var 20 år siden sist jeg hadde sittet på en hest. Da vi var nede i stallen og skulle velge hest var jeg ganske rask med å velge meg ut en fjording for meg og barna. Dette fordi det er en rase jeg bare har gode opplevelser med, og fordi jeg vet at de ofte er litt tunge og treige. Og det passet meg utmerket i dag.

Vi red på bane, og det gikk over all forventning. Ungene storkoste seg, og jeg kan fortelle dere at begge to har veldig lyst til å starte på ridekurs. Jeg tror faktisk at mor også har lyst til å være med, så jeg sa ungene kunne ønske seg penger til å bruke på kurs til jul. Så blir det kanskje ridekurs på denne lille familien neste år. Kanskje jeg til og med skal driste meg til å prøve meg på hesteryggen på stranda i Gambia også. Hva tror dere? Det hadde vært helt magisk, men jeg har tidligere og turt pga. skrekken jeg har fra jeg ble kastet av. Men hvem vet, kanskje jeg skal prøve meg nå.

Etter vi hadde ruslet og travet litt med hestene alle sammen var det tid for litt mat. Det ble tent opp bål, og ungene løp rundt og stiftet nye bekjentskaper. Det ble grillet pølse og det ble til og med poppe popcorn på bålet. Makan til koselig stemning skal man lete lenge etter. Ungene var helt i ekstase og vi var alle tre enige om at dette var en perfekt avsluttning på en rolig og avslappende høstferie.

Nå sitter jeg godt plantet foran tvn med litt pepsi max med sitronskrive i glasset og gleder meg til tvekampen på farmen. Når det er ferdig skal jeg jammen meg finne sengen i rett tid i dag. I alle fall før klokken 12. Håper dere har hatt en flott ferie og/eller helg så er vi snart klare for ny uke.

Høstklem fra

Følg meg gjerne på  INSTAGRAM      FACEBOOKYOUTUBE Snapchat: BloggMonica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »