Forberedelser til Afrikatur

Det er litt som skal på plass før man reiser på ferie, men som regel har jeg reist sammen med familie og da kan man liksom stole litt på at om man har glemt noe så har alltids noen andre i reisefølget det man trenger.

Men denne gangen reiser jeg alene og jeg må huske på å få med meg det meste selv. Jeg har skrevet en liste jeg skal pakke etter og om noen kommer med tips og råd så fører jeg det opp på listen. Ja Mamma, Utroligsalven står på listen. Jeg har også husket å skrive opp menthulatum, som er en salve som funker gull på mine myggstikk. Det glemte jeg sist, og alt jeg prøvde av sprayer og kremer funket dårlig.

En annen ting jeg har tenkt på, men som jeg ikke får gjort noe med før jeg er der nede er å finne ut hvor nermeste sykehus med god standard er. Det er kjekt å vite, og dette får jeg nok informasjon om fra de nordiske ving guidene som er der nede. Handler ikke om at jeg tror det kommer til å skje noe, men at jeg vil være forberedt. Det samme med apotek også.

Er det noe dere synes er uunnværlig på ferieturer? Noen tips eller råd til meg om hva jeg bør ha med osv.

Hører veldig gjerne fra dere!

Klem

Følg meg gjerne på  INSTAGRAM      FACEBOOKYOUTUBE Snapchat: BloggMonica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »