Jeg er klar for neste kapittel

Ja, når livet skjer er det ofte på tide med et nytt kapittel. Som mange ganger før var det også det som skjedde for meg. Denne gangen var det et brudd som gjorde at jeg falt litt av lasse, men jeg jobber med å reise meg igjen.

Når det kommer til denne bloggen så er jeg veldig glad i den da jeg har lagt ned mye jobb i den. Men siden jeg startet å blogge for alvor sommeren 2019 så hadde jeg et sterkt ønske om å blogge på plattformen blogg.no. Men pga at veldig mange sa at blogg.no ville bli lagt ned, og at miniblogg var den plattformen de hadde så bestemte jeg meg for å gå for eget domene og denne bloggen ble til.

Nå som jeg har bladd om i boken min og kommet til et nytt kappitel så tenker jeg igjen at jeg vil blogge for blogg.no. Jeg skrev da derfor et blogginnlegg på miniblogg for å starte prosessen, og jeg hadde vell egentlig en plan om å jobbe der til jeg også fikk plass på blogg.no da en bekjent i bloggbransjen fortalte meg at jeg kunne sende dem en mail, vise til denne bloggen og spørre om det var mulighet for å komme firekte inn på blogg.no.

Så hva gjorde jeg da? Jo, jeg sendte dem en mail. Og nå venter jeg spent på hva slags svar jeg får. Men jeg har stor tro på at de har plass til meg, og når jeg få plass der inne så skal jeg ikke skuffe de. Jeg kommer også til å bytte navn fra bloggmonica til lifebymonica. Rett og slett fordi jeg allerede har vokst fra å være bloggmonica, og fordi det blir for snevert. Jeg heter allerede lifebymonica på snap og instagram så besøk meg gjerne der også.

Vi blogges! (KANSKJE på blogg,no neste gang !)

♡BloggMonica♡

Følg meg gjerne på  INSTAGRAM      FACEBOOK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »