Julemarked på Røros

Vi kom oss alle sammen trygt frem til Røros til tross for litt holkete føre, og vi møtte ikke på flere hindringer i veien.

Les innlegget om isklumpen som sperret veien for oss på tur opp HER med direktelink til Adressa.no sitt innlegg hvor de ringte meg for å høre mer informasjon rundt omkring opplevelsen jeg skrev om på bloggen.

Vell fremme på Røros tok vi turen kjapt innom Bergstaden Hotell for et lite toalettbesøk før flesteparten av oss tok fatt på en byvandring med en guide.

Gatene og butikkene var pyntet til jul med enkle elementer.

Var ikke disse søte?
Min søte mamma ♡

Guiden vi hadde med oss var veldig kunnskapsrik og de fleste lærte noe nytt på denne turen.

Får du ikke julestemning av en tur på Røros Julemarked, så tror jeg nesten du er fortapt. Neida, det finnes et håp for alle. Men jeg håper alle har fått tent en lite julegnist i hjertene sine og at alle har hatt en fin dag.

Nå sitter vi på bussen hjem og jeg kjenner jeg gleder meg til hoppe ut av klærne å slappe av på sofaen resten av kvelden. Men slik det kjennes ut nå så blir jeg ikke sjokkert om jeg dupper litt på sofaen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »