Kaffen som gir en følelse av luksus

Som jeg lovte dere kommer nå oppskriften på kaffeblandingen jeg velger å kalle Luksuskaffe. Den har opphav i den velkjente fettkaffen mange får kjennskap til når man stikke foten innenfor lavkarboverdenen. Men siden flere har kommentert at den inneholder for mye fett så har jeg laget en forenklet versjon av den med minimalt med fett. Selv om jeg personlig mener at kroppen trenger fett, og at det er andre ting i kostholdet man bør kutte ned på før fett. MEN det er min mening, og den er basert på mine erfaringer og opplevelser. Det som er rett for min kropp, trenger ikke å være rett for din. DET er veldig viktig å huske.

Men her kommer altså en fett og kaloriredusert kaffeblanding jeg nå skal prøve ut en stund for å se om jeg ikke kommer meg inn i turbuksen og kjolen som er for liten for meg.

Innlegget om kjolen og turbuksen med bilder finner du HER

OPPSKRIFT PÅ LUKSUSKAFFE

Ingredienser

  • En kopp kaffe
  • 1 Egg
  • 5 dråper Natreen
  • 3 dråper Vanilje Stevia
  • Kakaopulver

Fremgangsmåte

  1. Først lager du en kopp med kaffe (Jeg bruker bare pulverkaffe)
  2. Så knekker du et egg i blenderen
  3. Tilsett så natreen og steviadråper (Dette KAN sløyfes, men jeg liker at den er litt søt.)
  4. Deretter tømmer du kaffen oppi blenderen og blender i 1 minutts tid

Til slutt tømmer du kaffen i en kopp og strør over med kakaopulver. Dette er heller ikke et must, men jeg syns dette gir kaffen en luksuriøs touch jeg bare elsker, og ikke kunnet vært foruten.

Da er det bare å nyte, og for meg er dette absolutt en fullverdig frokost som holder meg gående lenge.

Vi blogges!

Følg meg gjerne på  INSTAGRAM      FACEBOOKYOUTUBE Snapchat: BloggMonica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »