Kvittet meg med den dårlige samvittigheten

Jeg drømte om pizza til middag, og fant derfor en oppskrift på nettet. Men da jeg tittet i kjøleskapet oppdaget jeg til min store fortvilelse at jeg ikke hadde noen av ingrediensene som jeg måtte ha. Jeg sjekket også en annen oppskrift som noen hadde brukt som både pizzabunn og lompe men der også skortet det på ingrediensene i skuffen. Jeg hadde ikke nok sesammel.

MEN jeg bestemte meg for å bare kjøre på med det jeg hadde og resultatet ble så bra at både meg selv, min mor og barna syntes det smakte godt. Nå skal jeg avansere noe til neste gang med pizzasaus, tomat, mais og kanskje sopp også da dagens pizza bare ble litt på slump. Jeg hadde egentlig pølse og brød til barna i dag, men siden jeg klarte å snakke ut høyt om min pizzadrømmer så ville datteren også ha pizza. Så da ble det slik.

Helt hjemmelaget pizza <3 Neste gang skal jeg skrive ned hva jeg bruker så dere får oppskriften.

Men etter maten var fortært så sto jeg igjen med et kjøkken som var helt bombet. Jeg orket ikke å ta det med en gang, men da jeg skulle sette meg foran tvn etter barna hadde lagt seg hadde jeg ikke samvittighet til å kose meg i sofakroken i den viten at kjøkkenet ikke så ut. Så jeg tok meg selv i nakken, og nå er kjøkkenet strøkent.

Men det ønsker jeg dere en flott mandags kveld og jeg håper dere har hatt en fantastisk start på denne uken <3

Høstklem fra

Følg meg gjerne på  INSTAGRAM      FACEBOOKYOUTUBE Snapchat: BloggMonica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »