La oss ta en restart

Våknet i dag til en vekkerklokke fra datterens rom. HELDIGVIS tenkte jeg siden jeg hadde glemt å sette på vekking. Sjelen har enda ikke helt kommet hjem fra Gambia så da kan det ta litt tid med ting i starten. Men pytt sann, det ordner seg.

NÅ er jeg tilbake til hverdagen når det kommer til min kjære lavkarbokosthold også. Jeg må si jeg liker best å leve på smartkarbo, som er en mer avslappet måte å leve på lavkarbo på. Men siden jeg nå vil sette inn et ekstra støt med trening så må jeg prøve å ikke skli ut med høykarbo så ofte. Nå som jeg også har en plan om å få på plass treningen igjen, så det blir utrolig spennende. Er dere interessert i å høre litt om min trening og se bilder før underveis og etter?

I livstil 2.0 kommer jeg ikke til å være nådig med noe, verken vekt, centimeter eller str. For å si det slik så er jeg helt greit fornøyd med meg selv og kroppen min nå, men den er litt vell tung og jeg skulle gjerne hatt mer utvalg i klær og at klær satt bedre på kroppen. Så jeg gjør ikke dette fordi jeg er feit og vil bli tynn, men jeg vil rett og slett bli en bedre utgave av meg selv. Og er det ikke det vi alle sammen gjør hele tiden? Vi prøve å gjøre en bedre jobb eller bli bedre på noe. Så det er det samme med meg.

Jeg kommer tilbake i morgen tidlig med det første innlegget i den nye livsstilsspalten. Nå må jeg rett og slett ordne meg selv fordi jeg skal en tur å besøke mitt lille tantegull. Håper han ikke blir redd meg når han ser meg. Det er nemlig tre uker siden sist, så jeg krysser fingrene for at det går bra.

Et drøss med mandagsklemmer sendes ut til dere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »