Lader opp til tidlige morgener

Våknet opp i dag av at jeg leter etter en kontroll. Jeg kunne ikke finne den verken på nattbordet eller i sengen. Jeg skjønte ingenting. Hvor var den blitt av. Hadde den kanskje falt ned på gulvet?

Da jeg kom mer til meg selv så skjønte jeg at jeg hadde famlet rundt i halvsøvne etter kontrollen til aircondition. Problemet er bare det at vi ikke har det her hjemme. Og det sørgelige var jo at jeg trodde jeg var i Gambia med kjæresten. For hver morgen der nede så slo jeg av den fordi det var blitt veldig kaldt igjennom natten når den sto på, og det var deilig å kunne slå den av og få vi varme i kinnene igjen.

Men jeg var da altså hjemme i min egen seng. Helt alene uten noen armkrok å krype inn i. Men til gjengjeld så har jeg to små sopper her hjemme som betyr mye for meg og som får meg opp slik at jeg får startet dagen. Så det var bare å sprette opp og ordne matpakker til barna, så de kunne komme seg på skolen til rett tid.

Jeg har nå ordnet meg en dose med wonjo te. Jeg har en kaffekopp med presskannefunksjon som jeg bruker da jeg ikke har en stor presskanne. Så det jeg gjør er at jeg putter en neve med wonjo i koppe, fyller med varmt vann og venter en stund før jeg presser og tømmer dette i en kopp. Så gjentar jeg prosessen med de samme bladene til det ikke blir noe mer særlig farge på vannet jeg tilsetter. Dette har jeg i en kanne som jeg setter i kjøleskapet. Da har jeg wonjo is te resten av dagen og dagen etter. Ganske digg, men jeg ønsker meg en presskanne så spørs om jeg må ned på europris litt senere å se om de har en rimelig variant.

Kroppen i dag føles utrolig tung, så planen nå er bare å ta det med ro. Jeg kan fortelle såpass at grunnen til at jeg er i så bra psykisk form som jeg er nå er fordi jeg lytter til kroppen og høre etter når den er sliten. Iallefall når jeg er hjemme og har mulighet til det. På fredag har jeg heldag på jobb så da må jeg være uthvilt. Gruer meg bare litt til å ta buss nedover med dette nye buss systemet vi har fått her i Trondheim. Men det går nok bra det også, som alt annet! Herregud! Jeg har flydd alene til Afrika, og da skal jeg da vell klare å komme meg ned til piren uten noe trøbbel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »