Livsstil vol 2.0 – Startskuddet

God tirsdag alle sammen, og beklager så mye for at livsstilsinnlegget denne uken kommer på en tirsdag. Men som dere kanskje skjønner så har jeg litt å ta igjen etter jeg kom hjem fra Afrika. Men fremover skal denne spalten komme på mandag, og jeg håper dere vil følge min vei til en bedre utgave av meg selv.

I går gikk startskuddet og jeg er tilbake til lavkarbokostholdet etter 2 uker med høykarbo. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg har kost meg med pommes frites, brød, ris, frukt og sukkerholdige varer de siste to ukene. Men jeg kan til gjengjeld fortelle dere at jeg har vært mer sliten og trøtt når jeg har spist mye karbohydrater. Men jeg blir ikke syk av å spise det så jeg har kost meg og det har vært verdt det.

Mitt mål for livsstil vol 2.0 er å komme meg på banen igjen for å fortsette min vektnedgang. Jeg har et langsiktig mål på ca 80 kg. Men jeg stresser ikke og tenker kanskje kroppen har best av at jeg gjør dette i etapper. Så hvis jeg klarer å komme meg ned ca 6-10kg nå skal jeg være meget fornøyd. Jeg vil under 90! Nå har jeg 12 uker med fokus på å komme meg ned i vekt før jeg igjen reiser ned til Afrika for å feriere med familien og kjæresten.

Forskjellen fra min første fase med lavkarbo og vol 2.0 nå er at jeg tenker å implentere mer trening og trim i denne modulen. Jeg stagnerte på vekten, og det kan kanskje ha noe å gjøre med at jeg fikk i meg mer energi enn jeg forbrukte. Så nå håper jeg at jeg klarer å finne et balanse mellom å få i meg nok mat til at jeg klarer å trene. Så satser jeg på at vekten begynner å sige ned igjen.

Hver uke skal oppdatere dere på min vektnedgang og skrive litt om uken som gikk. Jeg vil nok ikke måle centimeter hver uke da dette er noe som kan gå i rykk og napp. Men som dere ser under så har jeg totalt gått ned 11,9kg siden April. Kjæresten min så stor forskjell på meg og det var veldig gøy. Han hadde stjerner i øynene og hadde tenkt «WOW» når han så meg på flyplassen. Jeg gjør i all hovedsak dette for meg selv og min egen velvære, men jeg må innrømme at det motiverer meg å kunne gi han en «WOW» opplevelse igjen i Februar.

Hører gjerne fra dere om det er flere som henger seg meg når jeg setter inn høygiret, og gjerne kommer med kommentarer på hva dere vil høre om og lese mer om så skal jeg se om jeg ikke får til det. Jeg er her først og fremst fordi jeg liker å dele av meg, men også gøy å gjøre dere glade og inspirerte.

Nå skal jeg lage meg en kopp fettkaffe som jeg skal nyte sammen med min kalde gambiske wonjo juice mens jeg betaler litt regninger og kanskje slår på tråden til kjæresten som er på jobb. Må jo til slutt slenge med en gratulasjon til kjæresten som har fått jobb igjen på det kontoret jeg var med han til i ferien min. GRATULERE KJÆRE! JEG ER STOLT AV DEG!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »