Om meg

Hei. Jeg heter Monica aka BloggMonica, og er 33 år. Jeg pustet liv i denne bloggen sommeren 2019, men jeg har ved flere anledninger før hatt mange mindre interiørblogger. Jeg var også medlem i NorskeInteriørBloggere med en av mine blogger. Men alle ble slettet en etter en da det ble for tøft å balansere privatliv og blogg. Men nå er jeg tilbake, en gang for alle!

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min, trening og kosthold. Jeg er mor til to barn født i 2009 og 2010, men jeg har valgt at de ikke skal ha noen stor rolle i mine sosiale medier.

Jeg holder til i Trondheim sammen med mine to barn. Vi bor i en blokk leilighet sammen med våre nydelig hårete skapninger og et akvarium fylt med fisker.

Katten vår heter Diana og er av rasen Hellig Birma. Hun er en vakker katt, men en enda vakrere personlighet. Hun elsker bløtmat mer enn noe annet, men knitrer du med litt plast kan jeg nesten garantere at hun kommer løpende. Hun flyttet inn hos oss våren 2019, og hun er født 14.02.19.

Dverghamstrene til barna heter Millie og Musie. Musie kjøpte vi på dyrebutikk julen 2018, og Millie tok vi over i påsken 2019 da de tidligere eierne fant ut at de ville omplassere henne til noen som har mer interesse og tid til dyr.

Jeg er en allsidig dame med mange forskjellige interesser og hobbyer. Alt til sin tid bruker jeg å si.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

FACEBOOK – INSTAGRAM – SNAPCHAT: bloggmonica – YOUTUBE

Kontakt meg på: bloggmonica@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »