Slippe alt og bare slappe av

Det er en helt ubeskrivelig følelse, men jeg tror faktisk at alle kjenner på den. Det er så deilig å komme seg bort, reise og oppleve nye steder. Inntrykk og minner lagres på minnekort og under hjernebarken. Men ordtaket er så sant som det er sagt;

BORTE BRA, HJEMME BEST

Jeg var så glad når jeg landet på Trøndersk jord i går kveld. Ikke fordi jeg ikke elsket Tromsø og har hatt en flott helg, men fordi Trøndelag er min trygge base. Her kjenner jeg meg igjen og her er jeg omringet av «mitt folk». De som snakker slik som meg og de som har noe til felles med meg i form av en følelse for denne byen.

Men da jeg kom hjem å hadde kysset to små barn som venter spent på mamma god natt, så stupte jeg i seng. Senga mi. Og det var så herlig. Den følelsen når man kommer inn i sin egen leilighet, kan slippe ned bagasjen og bare slappe av. Det ga meg en lykkerus i hele kroppen. Uheldigvis for meg så er jeg blitt forkjølet. Men det går da over det også. Nå skal jeg prøve å få meg en liten dupp til.

Vi blogges!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »