Spørsmål og svar

Jeg prøvde meg på denne spalten i starten av Juli når jeg begynte å blogge for alvor, men jeg fikk inn så få spørsmål at jeg la det litt på is. Nå har jeg fått noen spørsmål, men har dere noe dere lurer på så kan dere sende inn spørsmål til meg som kommentar her på bloggen, melding på instagram, på snap: bloggmonica eller min facebook.

Når jeg har fått inn et lite knippe med spørsmål skal jeg sette meg ned å svare dere i et innlegg på bloggen.

Dere kan også klikke dere inn på den anonyme appen telonym og sende meg anonyme spørsmål eller tilbakemeldinger.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL MIN TELONYMKONTO

Gleder meg til å høre fra dere ♡

Klem fra

Følg meg gjerne på  INSTAGRAM      FACEBOOKYOUTUBE Snapchat: BloggMonica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »