Tromsøplanen og en ting jeg frykter

Jeg er bare så klar for en fartsfylt helg i Tromsø med jentene som går på Anne Brith Davidsens Influenser kurs nå i helgen at jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Og for å si det slik, vil dere få med hva som skjer så legg meg til på Snapchat og Instagram.

TRYKK HER for å legge meg til på INSTAGRAM

Gå innpå din Snapchat, ta bilde av det gule feltet under og vips så følger du meg på SNAPCHAT

Vi har nå fått en plan over hva vi skal gjøre og det blir helt vilt. Jeg kan si såpass at den ene tingen vi er blitt forespurt å gjøre… DET vet jeg ikke enda om jeg tørr faktisk. Ja, jeg prøver å pushe grenser og komfortsoner men her vet jeg egentlig ikke om jeg klarer. Men jeg tar det litt som det kommer så får vi se. Det er noe jeg aldri har gjort før så det hadde vært gøy å kunne krysset av på ting man bør gjøre iløpet av livet. Hjelp… Nei jeg venter litt til med å bestemme meg. Jeg frykter det kan bli litt i det meste laget for meg.

OG DERE må bare følge med for å se hva jeg har litt lyst til å prøve, men som jeg ikke vet om jeg tørr.

HVA TROR DERE DET ER? JEG RØPER DET PÅ FREDAG!

Nå skal jeg finne sengen, også gleder jeg meg til å pakke ferdig i morgen.

Vi blogges!

Følg meg gjerne på  INSTAGRAM      FACEBOOK Snapchat: BloggMonica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »