InfluencerWeekend i Tromsø

Reklame|| Anne Brith Influenser Program

I sommer meldte jeg meg på influenser kurs hos Anne Brith Davidsen, kjent fra bloggerne og som hele Norges bakeblogger. Jeg satt hjemme i sofaen og kjente på lysten til å begynne å blogge igjen. Jeg var inne på tanken om å endre livsstil, også har jeg en litt annerledes historie med et langdistanseforhold med en mann jeg møtte på ferie i Afrika. Ikke akkurat slik Ola Normann ville gjort det. Men pytt sann, hvorfor skal vi alle gjøre det samme og være så like bestandig.

Ang. livsstilsendringen så ville jeg ned i vekt. Jeg hadde gått ned litt «på egen hånd» eller med litt fomling i blinde siden April. Men følte ikke helt jeg skjønte hva jeg drev med. Jeg tok et kraftig oppgjør med meg selv og alle rundene jeg har hatt oppigjennom livet med slanking og vektnedgang. Jeg kom vell til slutt frem til at jeg måtte ta et valg og rett og slett ENDRE livsstilen min totalt. Hovedmålet var å gå ned i vekt med et kosthold jeg ville kunne trives med også etter at jeg var i mål med vektnedgangen. Valget falt på Lavkarbo. Mye fordi man kan spise mye god mat og føle seg mett på veien ned i vekt. Dette endte med en fast livsstilsspalte her på bloggen hver mandag. Jeg har vinglet litt frem og tilbake ang. om jeg skal dele vekt og vektnedgang med dere og hadde vell egentlig bestemt meg for å ikke dele vekt, men fordi det er så mange som har tatt kontakt med meg og praktisk talt savnet å følge min vei så velger jeg nå fra mandag å begynne å dele vektnedgangen min med dere. Så får jeg med denne kroppen bare bli satt på plass for kroppspress. Det blir bare for dumt!

Det andre jeg ville dele med leserne var min og kjærestens vei mot et liv sammen. Vår historie kan du lese om i et eget innlegg du finner under

Historien om meg og min kjæreste

Nå sitter jeg på flyet til Tromsø for å være med på en influenserweekend sammen med 30 andre influensere som er med i Anne Brith Davidsen Influenser program. Grunnen til at jeg valgte å melde meg på kurset hennes var fordi jeg synes hun virker som en flott menneskelig dame som ikke er redd for å by på seg selv men samtidig er fornuftig. Hun er også en stor forretningskvinne og en personlig jeg ser opp til på mange aspekter i livet. Og jeg ser frem til å ble bedre kjent med henne som foreningskvinne, men også som privatperson.

Jeg gleder meg til å tilbringe helgen med henne og resten av mine kollegaer. Er dere nysgjerrig på hva vi skal gjøre så skal jeg skrive litt mer om det når det blir tid, men vil dere følge meg sanntid så legg meg til på snap: bloggmonica eller Instagram: bloggmonica.

Vi blogges!

Følg meg gjerne på  INSTAGRAM      FACEBOOKYOUTUBE Snapchat: BloggMonica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »